marți, 29 septembrie 2015

“În pat cu dușmanul” la Wine Bistro Vinexpert? Vin &/vs. Bere, cu Asocieri Culinare!


Vinexpert și Bucătărescu au pus la cale o nouă provocare pentru iubitorii de gastronomie și vin – au invitat berea la mesele enofililor marți, 6 octombrie, de la orele 19.30. Spre liniștirea spiritelor mai încinse, va fi vorba despre beri belgiene deosebite, iar “înfruntarea” este, de fapt, un exercițiu de cunoștere: rețete gastronomice gătite cu bere vor fi asortate cu vin și rețete cu vin vor fi servite alături de bere.

Un frizzante alb va însoți, în prima rundă, pâinea de casă cu unt de dovlecei și bere, iar berea Omer Traditional Blond va însoți budinca de cartofi și dovlecei gătită cu vin alb.

În cea de-a doua parte, organizatorii au pregătit o reinterpretare a cârnaților de bere de către Mihai Măcelaru, cu garnitură de “frites” de țelină și morcovi caramelizați, alături de vin roșu, și un cocq-au-vin în stil Julia Child, cu plăcintă de cartofi în foietaj, alături de Cuvee van de Keizer Gouden Carolus Classic (10% vol alc).

Vor urma șuvițe de aluat cu bere presărate cu mix de nuci trase în sirop de arțar cu bere, upgradate cu vin roșu aromatic, și clătite Flemish Baby cu fructe de pădure în sos de vin roșu asortate cu bere de cireșe Kriek Max.

Ca de obicei, în seara evenimentului, clienții Vinexpert vor beneficia de 20% reducere la vinurile și berile degustate, paharele, carafele și decantoarele Riedel folosite, precum și la produsele de gastronomie din selecția Casei.

Întâlnirea va avea loc la Wine Bistro Vinexpert din Piața Victoriei / Calea Victoriei nr 155. Prețul este de 150 lei/persoană.

Numărul de locuri fiind limitat, rezervările timpurii sunt insistent recomandate, la 0744.481.307, 0740.100.397 sau prin e-mail, la sales@vinexpert.ro sau victoriei@vinexpert.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment