vineri, 28 octombrie 2016

Recomandari de weekend 28-30 octombrie 2016

  • In perioada 21 – 30 octombrie, Plaza Romania organizeaza primul Festival al Castanelor la Bucuresti. Cu preparate pe baza de castane, gatite live de chefi cunoscuti (Chef Scarlatescu, Chef Gabriel Toader), cu clasicele castane coapte, ateliere creative pentru cei mici, concerte Vunk si Jurjak, festivalul isi asteapta vizitatorii in parcarea in aer liber de la Plaza Roamnia.



  • In perioada 24-30 octombrie 2016 va asteptam la cea de-a VIII- a editie Tea & Coffee Festival. Expozitia de ceai si cafea de specialitate va încheia festivalul, desfasurandu-se anul acesta în weekendul 29-30 octombrie, într-o locatie superba din Centrul Vechi, la Hanul Gabroveni (Strada Lipscani, nr. 86-88).




  • Intre 28 octombrie si 14 noiembrie 2016 se va desfasura cea de-a XI-a editie a Festivalului International de Muzica de Camera SoNoRo, sub înaltul patronaj al Presedintelui Romaniei. Festivalul poarta în acest an numele „La Muse et le Poète” si promite în 20 de concerte întalniri cu 23 de muzicieni din 18 tari, printre care pianistii Olli Mustonen si Louis Lortie, violonistii Mihaela Martin, Ilya Gringolts sau Philippe Graffin, violistul Lars Anders Tomter, violoncelistii Frans Helmerson, Christian Poltera sau Maximilian Hornung.

Deja o traditie, concertul de deschidere va avea loc la Palatul Cotroceni, în Sala Unirii. Evenimentul va avea loc pe 28 octombrie si va fi urmat de alte 6 concerte în Bucuresti, pana pe 7 noiembrie. Festivalul SoNoRo va continua pana pe 14 noiembrie, în Timisoara, Cluj si Bistrita.



  • La un an de la tragedia din 30 octombrie 2015, Asociatia Colectiv GTG 3010 organizeaza în perioada, 28 – 30 octombrie, #3010 Festival, eveniment caritabil în beneficiul victimelor Colectiv. Banii din vanzarea biletelor vor fi folositi in beneficiul victimelor Colectiv, la decontarea tratamentelor. Nevoile acestora sunt mari si pe termen nedeterminat. Rolul nostru este acela de a-i ajuta sa treaca cat mai usor peste suferinta deja existenta. 
Bilete pentru o singura zi:
30 LEI - Cat. II - acces general cu loc la masa
50 LEI - Cat. I - în fata scenei cu loc la masa
Abonamente (acces pentru toate cele 3 zile):
60 LEI - Cat. II - acces general cu loc la masa
100 LEI - Cat. I - în fata scenei cu loc la masa


  • Dulciuri raw vegan, bauturi fara zahar, specilitati indulcite cu alternative sanatoase ale zaharului, cum ar fi stevia si cosmetice bio pentru un look sanatos, toate te asteapta, la nivelul -1, din Promenada, la Organic&Choco Fest. https://promenada.ro/organic-choco-fest-delicii-dulci-si-cosmetice-bio-pentru-toate-varstele/
  • Salonul Auto Bucuresti & Accesorii, editia a XIV-a internationala si platforma de business nr. 1 a domeniului auto din Romania, desfasurat pe o suprafata de peste 25.000 mp in cadrul complexului Romaero Baneasa isi va inchide portile in acest weekend. Nu strica o vizita, macar asa, sa va clatiti ochii :).




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment