luni, 4 martie 2013

Beraria Bragadiru

berarie

Am fost weekendul ce tocmai a trecut la Beraria Bragadiru, sperand sa regasesc cel putin aceeasi atmosfera ca pe vremuri, cand locatia cu pricina se numea Becker Brau. Locatia pastreaza arhitectura, doar ca arata mai bine, fiind recent renovata. Meniul este cu mici exceptii cam la fel, cu preparate numai bune pentru bere: carnati (de mai multe feluri; 18 lei/portia, adica 1 carnat)), ciolan, coaste, supa gulas (22 lei), platouri (cu preturi cuprinse intre 25-48 lei) etc.

fasole cu ciolan

Orchestra este si ea la locul ei, numai ca de data aceasta ne-a "incantat" cu muzica romaneasca. Nu stiu daca acesta este repertoriul casei sau a fost o exceptie (auzisem ca uneori au invitate si trupe de coveruri..), insa horele si sarbele n-au lipsit din program, ca de altfel si zbantuielile mesenilor. Nu a fost tocmai pe gustul meu, m-am simtit ca la o nunta traditionala, si nici n-am putut schimba prea multe vorbe cu cei de la masa, pentru ca nu ne auzeam. Am savurat 1 metru de bere (Heineken - 9 halbe la 59 lei), am facut conversatie pana ne-a apucat durerea de maini, dupa care am plecat :)

bere la metru

Ce mi-a placut:

  • Berea la metru (desi as fi preferat si niste nefiltrata, ca odinioada)

  • Mancarea

  • Servirea

Ce nu mi-a placut:

  • Muzica putin cam tare si nu tocmai genul meu (trebuie sa revin sa ma conving daca mai e si altceva in repertoriu!)

  • As fi vrut sa gasesc in meniu mai multe tipuri de bere, mai ales nefiltrata

  • In afara de berea la metru, restul sortimentelor sunt la 330 ml, ceea ce mie nu mi se pare ok pentru o berarie. Berea la 330 ml merge mai bine in club, parerea mea.

foto: http://www.facebook.com/BerariaGermanaBragadiru

2 comentarii:

  1. Hey there! This is my first comment here so I just wanted to give a quick
    shout out and tell you I truly enjoy reading your posts.
    Can you suggest any other blogs/websites/forums
    that go over the same subjects? Thanks a lot!


    Also visit my site fotografije

    RăspundețiȘtergere

Leave a comment