joi, 19 iunie 2014

Show aviatic


Bucharest International Air Show & General Aviation Exhibition – BIAS 2014 se va desfaşura in data de 21 iunie 2014, pe Aeroportul International Bucureşti Baneasa-Aurel Vlaicu. Intrarea publicului este libera. Accesul se face prin ROMAERO. Locurile de parcare sunt strict limitate.
Spectacolul aerian cuprinde 2 sectiuni principale de evolutii aeriene:
Sambata, 21 iunie I:
  • Accesul publicului se face incepand cu ora 8:00
  • Parada care reuneste elita acrobatiei aeriene mondiale la BIAS 2014 se deschide, sambata, 21 iunie, la ora 09:30, cu un survol al Fortelor Aeriene Romane. Aeroclubul Romaniei va prelua stafeta pentru 30 de minute, pentru a o preda echipei Air Bandits. Luca Bertossio si Flying Bulls sunt deja nume familiare pentru iubitorii de BIAS, iar Baltic Bees revin in forta, incalzind publicul pentru Aeroclub Galeb, aflati pentru prima data la Bucuresti. Jurgis Kairys nu avea cum sa lipseasca din prima parte a programului, ce va fi incheiat simetric cu exercitiile Fortelor Aeriene Romane.
  • Festivitate de premiere a echipelor de acrobatie
  • Sesiune de autografe
Sambata, 21 iunie: II
  • Dupa un respiro necesar atat performerilor, cat si publicului, programul va fi reluat la ora 18:00, cand maestrii zborului se vor intoarce pentru atat de asteptatul zbor in crepuscul, apoteotic si exploziv. 
  • Publicul va fi tinut in priza pana in ultima secunda a evenimentului de concertul sustinut, incepand cu ora 22:00, de Cristi Minculescu&Nutu Olteanu Supergrup.

 Vremea sa tina cu noi! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment