vineri, 20 iunie 2014

”Noaptea Lunga a Filmelor Scurte”, pe 28 iunie, la Gradina Botanica Bucuresti



Cele mai valoroase filme de scurtmetraj din ultimul an se vad la picnic

Ajunsa la a 6-a editie, Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, evenimentul-maraton al iubitorilor de cinema in doze mici, va avea loc anul acesta pe 28 iunie, la Gradina Botanica din Bucuresti. O noapte intreaga in care scurtmetrajele premiate ale anului vor anima un colt linistit al capitalei, locul perfect pentru evadare urbana.

La Noaptea Lunga a Filmelor Scurte 2014, Gradina Botanica se transforma in sala de cinema outdoor iar cerul liber si iarba verde vor fi decorul pentru cel mai mare picnic nocturn din Bucuresti: doua ecrane gonflabile, sase ore de filme scurte, muzica si jocuri. Este singura noapte din an in care spectatorii prind rasaritul de soare urmarind  povesti cinematografice alaturi de mii de cinefili. Programul evenimentului din 28 iunie aduce la un loc premiatele din marile festivaluri de film europene si americane: Oscar, Sundance, Berlin, Rotterdam International Film Festival, Aspen ShortFest sau Raindance Film Festival.
Noaptea Lunga a Filmelor Scurte e organizata in fiecare vara de ShortsUP, numitorul comun al filmelor scurte si bune din toată lumea. Anul trecut, peste 2000 de spectatori s-au adunat pe iarba Gradinii Botanice din Bucuresti pentru a vedea filme scurte la evenimentul-retrospectiva Best Of ShortsUP.
BILETELE pot fi cumparate in avans prin MyTicket si Eventim. In reteaua MyTicket plata se poate face online cu cardul iar biletele pot fi  printate acasa si prezentate direct la eveniment prin selectarea optiunii “e-voucher”.
Pret PRESALE: 22 mai – 1 iunie: 30 LEI
2 iunie – 27 iunie – 35 LEI
Se pot cumpara bilete si in seara evenimentului, la Gradina Botanica, in limita locurilor disponibile, la pretul de 40 LEI.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment