joi, 2 aprilie 2015

Atelier de Paste


Sambata, 4 Aprilie, parintii si cei mici care cauta sa faca impreuna activitati interesante in weekend pot lua parte la un atelier de creatie tematic, de primavara, care sa ii pregateasca pentru sarbatorile de Paste.
Impreuna cu binecunoscutul specialist floral Ikebana, Ioana Marinescu, de la Magia Florilor, BluParty pregateste o ora de distractie in care parintii si copii petrec timp de calitate si lucreaza cot la cot la un aranjament floral festiv.
Cei mici vor crea un cosulet festiv pentru Paste in care vor combina flori de primavara cu decoratiuni Pascale (oua decorative si iepurasi). Rezultatul va fi un aranjament pe care copii il pot lua acasa sau il pot darui unui membru al familiei.
Activitatea are ca scop stimularea creativitatii copiilor si educarea lor in cateva notiuni de baza despre flori: cand le oferim, cum le oferim, cum se ingrijesc si ce semnifica.
Atelierul are loc in SkyBar, Sambata 4 Aprilie intre orele 10:45 si 11:45, pretul de acces fiind de 49 de ron pentru echipa de parinte/copil.

Rezervarile se fac pe pagina atelierului pentru copii. Locurile sunt limitate, iar varsta recomandata pentru atelier este de 4-9 ani.

Atmosfera si decoratiunile de petrecere vor fi asigurate de LaParty.ro.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment