vineri, 3 aprilie 2015

Targ de Florii la Muzeul TaranuluiPrintre bunele obiceiuri de primăavară ale Muzeului Taranului se numara si Targul de Florii, la care va invi să luați parte care e desfasoara anul acesta, de vineri, 3 aprilie, pana duminica, 5 aprilie, intre orele 10:0018:00.
Pe langa numeroasele lucruri mestesugite cu sarg si incarcate cu semne si intelesuri, pe care le veti putea negutatori, veti avea prilejul sa-i intalniti si sa stati la taifas cu cei care le-au faurit: olari, fierari, cioplitori, lingurari, cojocari, pielari, rudari, iconari, dar si incondeietoare, tesatoare, cusatorese, impletitoare, din toate zonele tarii.
Oua incondeiate, icoane, obiecte din lemn, ceramica, tesaturi, jucarii, instrumente muzicale, podoabe, mobilier pictat si alte obiecte frumoase vor putea fi tocmite si targuite la Muzeu.
Iar pentru a va pune stomacul la cale gasiti: cozonaci, cofeturi din Teleorman, turta dulce de Harghita, kürtös kalács, mere din Maramures, miere de albine, polen si propolis, ierburi de leac, palinca si dulceața.

Pret bilet: 4 lei, 2 lei (elevi, studenti, pensionari).
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment