luni, 9 noiembrie 2015

Descoperă misterele Egiptului Antic la evenimentul “Kids in Pyramids”!

În perioada 10 noiembrie – 4 decembrie, între orele 9:00 și 20:00, cei mici sunt chemați la nivelul 1 din Promenada Mall să descopere fascinanta lume a Egiptului Antic prin cursuri interactive!
Zilnic, timp de 45 de minute, cei mici vor lua parte la o lecție interactivă a Egiptului Antic. Încă din primele minute ale experienței, vor fi costumați în faraoni sau Cleopatra înainte de a începe turul. Intrați în noile roluri, copiii încep o călătorie inedită, unde pot vizita piramida și căuta artefacte în nisipul din primul punct de plecare din cadrul expoziției, vor descifra puzzle-uri distractive și hieroglife, vor descoperi sarcofagul lui Tutankamon și vor afla detalii despre cel mai cunoscut faraon al Egiptului. Copiii vor lua parte la construcția unei piramide în miniatură și vor afla cum au fost construite acestea în antichitate.
Pe tot parcursul traseului, copiii vor fi supravegheați de ghizi specializați care vor răspunde la toate întrebările celor mici. Distracția însoțește micii curioși în fiecare punct al expoziției – copiii vor face cunoștință cu mumiile și vor afla mai multe despre cum a apărut acest mit înfricoșător, iar camera comorilor îi va întâmpina pe cu multe surprize. Pozele haioase vor întregi rețeta de succes pentru o porție de învățare distractivă.
Biletul pentru evenimentul Kids in Pyramids are prețul de 15 lei și va putea fi achiziționat de la biroul Info Point (parter) din Promenada Mall. Grupurile organizate de minimum 15 copii pot achiziționa biletul de intrare la preț redus. Rezervările see pot face la Info Point, pe WhatsApp, la adresa rezervari@promenada.ro și / sau la numărul de telefon 0726 377 978.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment