vineri, 28 octombrie 2016

Teatru pentru copii, sambata, 29 octombrie


Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună.

Sâmbătă, 29 octombrie 2016, de la ora 11.00, la Godot Cafe-Teatru (Str. Blănari, nr. 14) vă invităm la spectacolul de teatru pentru copii “Hänsel și Gretel”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Frații Grimm.

Vom intra împreună în aventura delicioasă a celor doi copii isteți și foarte curajoși, Hänsel şi Gretel, care vor descoperi într-o pădure mirajul unei casuțe de turtă dulce în care se vor confrunta cu vrajitoarea cea rea și vicleană.
Vor reuși cei doi frați să scape din mâinile acesteia? Veți afla doar dacă veniți la acest spectacol interactiv și antrenant, din care nu vor lipsi muzica și dansul. 

La sfârșit vom gusta împreună bucățele de turtă dulce din căsuța apetisantă a vrăjitoarei. 

Distribuție: Cosmina Dobrotă, Alina Dumitrelea și Alexandru Popescu. Scenariu și regie: Cosmina Dobrotă. Muzica și regia muzicală: Mandela Gajol.

Preț bilete – 25 lei/persoană 

Biletele se pot achiziționa la intrare, înainte de spectacol sau online, prin rețeaua iabilet.ro.  
Pentru rezervări, vă rugăm sunați la telefon: 0766 499 571, 0722 687 837 și 0771 554 716 sau sa ne scrieți la e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com

Pentru informaţii suplimentare referitoare la programul teatrului, vă rugăm consultaţi pagina de facebook https://www.facebook.com/teatruldubeedoo și blogul https://teatruldubeedoo.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment