miercuri, 1 martie 2017

Masha și Ursul, în premieră în România!



Au cucerit o lume întreaga si acum Masha si Ursul vin in sfarsit la Bucuresti! Cel mai urmarit serial de desene animate rusesc, un fenomen al internetului, prinde viata pe scena Salii Palatului pe 13 mai in spectacolul “Borcanul Cu Miere”, o productie a companiei Trida! Inspirat dintr-un basm, adorat de copiii din 120 de tari, serialul a ajuns in primele zece cele mai vizionate canale de Youtube din lume, fiind de asemenea disponibil si pe Netflix. Spectacolul de la Sala Palatului va fi dublat în limba romana. 

Inspirat dintr-un basm, Masha si Ursul este un serial de desene animate rusesc tradus in 25 de limbi. Canalul sau oficial de YouTube este in top zece cele mai vizionate din intreaga lume (905.573.447 de vizionari). Episoadele Masha si Ursul inregistreaza cifre impresionante: Jam Day – peste 76 milioane de vizualizari, Home-Grown Ninjas – peste 69 milioane de vizualizari, Little Cousin si Get well soon!, fiecare peste 63 de milioane de vizualizari sau "Recipe for Disaster", cu peste 30 de milioane de vizualizari. Productiile Masha si Ursul, peste 1000 la numar, s-au jucat pana acum in 25 de tari, impresionand spectactori de toate varstele.

Despre “Borcanul cu Miere”
Era liniste si pace in padure pana cand Mashei i-a venit o idee incredibila! Pe care, fireste, a decis s-o impartaseasca cu toata lumea din padurea fermecata! Asa incepe povestea “Borcanului cu Miere”... Eroii nostri vor avea parte de hohote de ras, de istorii interesante, de situatii imprevizibile, pe care vor trebui sa le rezolve cu decizii serioase! Masha, Ursul si fiecare creatura din padure ne vor ajuta sa intelegem cum arata prietenia adevarata, cum ar trebui sa ne luptam cu obstacolele vietii si, desigur, cum sa fim sinceri, inteligenti si amuzanti! Iar micutii oaspetii de la Sala Palatului vor fi incantati cu o multime de dansuri, momente muzicale si situatii comice, ce vor aduce magia în viata lor!

Pe 13 mai, accesul in sala va fi permis incepand cu ora 10.00, iar spectacolul va incepe la ora 11.00. Biletele sunt disponibile la preturile de 35, 49, 70, 91, 105, 140 lei (copii), sau 50, 70, 100, 130, 150, 200 lei (adulti), in functie de distanta fata de scena. Biletele pentru meet&greet, moment ce la va oferi fanilor oportunitatea de a face poze cu personajele preferate, sunt disponibile la pretul de 50 de lei. Au accesul gratuit la spectacol copiii cu inaltimea de pana la 90 cm (fara loc propriu; vor fi tinuti in brate de catre parinti / insotitori; nu recomandam participarea copiilor atat de mici la reprezentatie).
Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti, Carrefour).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment