joi, 1 februarie 2018

Ce faci in weekend? 2-4 februarie 2018

 

Loud and Proud - Karaoke Weekend Party - 2 februarie 2018

In weekend ridicam volumul, desfacem sticlele si petrecem pana dimineata, vino si tu, cu toata gasca la cel mai tare Karaoke Party din oras, canti, dansezi si te distrezi cu cele mai noi piese pe cel mai bun sistem de sunet.
Ai super oferte de grup si se lasa garantat cu filmari LEGENDARE pe care pur si simplu trebuie sa le ai.
Hai la Karaoke, hai sa faci mai multe intr-o singura noapte.
Info si rezervari la: info@tunes.ro sau la 0740 883 252


Friday Dive w. FreeStay - 2 februarie 2018

Unii zic că e printre cele mai bune showuri live din România, dar asta e o apreciere modestă. Noi credem că FreeStay fac cele mai tari petreceri cu muzică live, ever! Deja ne e dor de ei și vrem să-i avem alături la început de an, deci i-am invitat în Submarin vineri, pe 2 Februarie.

Pe lângă mega show-ul cu intrare liberă v-am pregătit super oferte la bar:
1 + 1 Smirnoff Red = 290lei
1 + 1 Johnnie Walker Red Label = 330lei
1 + 1 Captain Morgan = 290lei

Rezervări: 0752 52 53 53
Oferte: www.belugamc.ro


À la Tarte - atelier de tarte cu Ana Consulea – 3 februarie 2018, 13:00-16:00

Atelierul cel mai dorit al anului 2017 se intoarce, cu noi tarte delicioase dulci si sarate, unele simple si cuminti altele mai exotice si rasfatate. Tehnici ‘must-have’, informatii pretioase predate de Ana Consulea. Ce preparam:

• Tarta Sărata cu Praz , Branza de capra și Roșii uscate
• Tarta cu Ciocolata neagra, Caramel și Nuci caramelizate
• Tarta coaptă cu Piersici și Fistic
• Tarta Cheesecake cu Afine
• Tarta Exotica cu Ananas caramelizat

Pret: 375 Lei/participant. Include bauturi si retete, diploma de participare
Instructor curs: Ana Consulea - Chef cofetar la Zexe, absolventa a Scolii de Cofetari din Montbeliard sub îndrumarea maestrului Eric Vergne, guest chef Société Gourmet.

Rezervarile se fac exclusiv online, rapid si simplu pe www.societegourmet.ro, aici: http://www.societegourmet.ro/cursuri/calendar/
! Pentru calitatea cursului, locurile sunt limitate la 12 participanti.


Concert de orgă și vioară – 4 februarie 2018
INTRAREA LIBERĂ
Vor interpreta:
Vioară - Kasinadhuni Avadhut
Orgă - Eduard Antal

În program:
1. D. Buxtehude: Preludiu și fuga în fa# minor BuxWV 146 - orgă solo
2. J. S. Bach: Partita a III-a BWV 1006 - vioară solo
3. J. S. Bach: Pièce d'orgue BWV 572 - orgă solo
4: J. S. Bach: Sonata a IV-a în do minor B,W 1017 - orgă și vioră
5: J. S. Bach: Preludiu și fuga în mib major BWV 552 - orgă solo
KID FRIENDLY! J


Fluturi la Casa Experimentelor – 4 februarie 2018 (11:00-20:00)

Sectiunea de Iluzii Optice si Biologie se imbogateste cu un nou exponat :) Ce sa fie?
Va fi nevoie doar sa privesti sau poti sa si interactionezi?
Alege sa participi la eveniment, ca sa vezi progresul realizarii exponatului :)
Pe durata realizarii acestuia, Casa Experimentelor va fi deschisa conform programului normal de vizitare, de luni pana vineri intre 10:00 - 18:00 si sambata si duminica intre 10:00 - 20:00.
Rezerva-ti si tu un loc si vino pregatit pentru una dintre cele mai frumoase senzatii!
Exponatul va fi realizat in cadrul proiectului "Stiinta pentru toti, pentru o viata mai buna!" cofinantat de Fundatia Orange si vor putea interactiona cu acesta, inclusiv persoanele cu deficiente de auz.


Stand-up Comedy • Andrei Ciobanu @ArenaPubRegie – 3 februarie 2018 de la 19:00

 Andrei Ciobanu, autorul cărților Suge-o, Ramona! și Suge-o, Andrei!, pe care îl ascultați în fiecare dimineață la Kiss FM, revine SÂMBĂTĂ, 3 FEBRUARIE la ora 19:00 cu un SHOW de STAND-up COMEDY în ArenA Pub Regie! 

🎟️ Bilet 30 lei | LOCURI LIMITATE!
📢 REZERVARE OBLIGATORIE la 0760.588.066 (sms daca nu raspunde)
📌 Vă recomandăm să vă rezervați biletele din timp și să fiți prezenți la eveniment cu o ora înainte.
📌 REZERVARILE SUNT VALABILE DOAR PANA LA 18:30!


Sunday Brunch la Sheraton, pe 4 februarie 2018

Te bucuri de atmosfera incantatoare si de meniul sofisticat de la Restaurantul Benihana sau Avalon, fara sa ocolesti dulciurile de la CentroCakes.

Rezervari +40 755 123 480 sau email :  restaurants@sheratonbucharest.com!

Preturi:  215 lei/ adult & copii peste 12 ani | 105 lei copii cu varste cuprinse intre  6-12 ani| Liber pentru copiii sub 6 ani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment