luni, 9 decembrie 2013

Seri de poveste la libraria CarturestiFundatia Principesa Margareta a Romaniei organizeaza intre 10 si 14 decembrie cea de-a saptea editie “Seri de Poveste”, eveniment dedicat tuturor copiilor.
Pe parcursul a cinci seri, copii si parintii sunt asteptati in libraria Carturesti din strada Verona, incepand cu orele 19.00, pentru a lua parte la numeroase momente educative, interactive si interesante, pline de invataminte si de surprize. Fiecare seara este una speciala, cei mici fiind invitati sa ia parte la reprezentatii diverse: lecturi ale povestilor preferate, teatru de papusi si chiar interpretari muzicale.

Accesul la eveniment este gratuit.
Pentru a va anunta prezenta, scrieti pe adresa seridepoveste@principesa.ro, mentionand numele si varsta copiilor participanti, precum si ziua in care doriti sa participati.
Pe langa latura publica, educationala, Seri de Poveste are ca scop si strangerea de fonduri pentru copiii cu lipsuri materiale pe care ii sprijina prin Fondul Special pentru Copii (http://www.fpmr.ro/index.php?page=fondul-special-pentru-copii), a caror lume trebuie sa devina mai frumoasa de Sarbatori. Puteti face o donatie online (http://www.fpmr.ro/donationline/)pentru a fi alaturi acestor copii.
Program:Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment