joi, 7 mai 2015

Atelier pentru copii: Minunile Copilariei

Parintii care cauta activitati pe care sa le faca impreuna cu cei mici in acest weekend pot merge sambata, 9 mai la un atelier de creatie pentru copiii, in care cei mici vor invata sa faca un aranjament floral, alaturi de un florist profesionist. Inscrierile se pot face prin formularul de pe pagina dedicata Atelierului Minunile Copilariei.

Ioana Marinescu, talentat designer florist la Magia Florilor, le va arata copiilor cum sa realizeze un aranjament pe care acestia il vor lua acasa.
Scopul este de a-i invata pe copii despre flori intr-un mod creativ: cum se taie coditele, cum ajuta florile sa reziste mai mult, ce este un burete floral si cum se foloseste.

„Sambata, in cadrul atelierului, vom impleti joaca, atat de iubita de cei mici, cu dragostea pentru flori, pe care dorim sa le-o insuflam. Atelierul este dedicat lucrului impreuna si este o oportunitate grozava de a petrece timpul liber in familie si de a stimula creativitatea celor mici!”, ne spune Ioana.

La finalul atelierului, copiii au parte si de o supriza: vor pune aranjamentele create in bratele unor jucarii de plus, pe care le vor lua acasa.

Atelierul este pentru copiii cu varsta intre 4 si 9 ani si va avea loc sambata, in data de 9 mai, in intervalul orar 11:00-12:00, la SkyBar din Calea Dorobanti, nr. 155, etajul 5. Sunt disponibile 24 de locuri. Biletele sunt 49 de lei/pereche parinte-copil si se pot lua sambata, direct la atelier. Toate consumabilele sunt asigurate de BluParty, iar atmosfera si decoratiunile de petrecere vor fi asigurate de magazinul de decoratiuni pentru petreceri LaParty.ro

Pentru mai multe informatii puteti trimite un e-mail la alexandra.timofte@bluparty.com sau apela 0732 99 27 27 / 021 252 2003.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment