marți, 5 noiembrie 2013

Maraton de urcat scarile celei mai inalte cladiri din tara (Sky Tower)Pe data de 7 decembrie se va defasura maratonul de urcat scarile celei mai inalte cladiri din Romania, Sky Tower (Calea Floreasca nr. 246C). Astfel, contratimp, in alergare, va trebui sa urcati 34 de etaje, 680 de trepte, 119 metri ascensiune. Concursul consta intr-o singura ascensiune a celor 34 de etaje. Starturile se vor da succesiv, din zece in zece secunde, cate 2 participanti plecand in acelasi timp. Fiecare participant va primi un cip electronic de cronometrare pentru a afla la finalul cursei timpul realizat.
Pot participa la aceasta cursa persoane cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani.

Taxa de participare: 100 lei – concurenti individual si 200 lei – concurenti corporate.

Persoanele care se inscriu in perioada 1-24 noiembrie platesc o taxa de inscriere de 80 lei (pentru participantii corporate taxa este tot de 200 lei). Participantii vor primi la final diplome, cupe si produse.

Toate fondurile stranse in urma evenimentului vor fi donate fundatiei HOSPICE Casa Sperantei, pentru finalizarea constructiei spitalului Hospice.

INSCRIERI ONLINE
1 noiembrie – 2 decembrie
RIDICAREA KITURILOR DE CONCURS - 6 decembrie
  1. Tricoul oficial
  2. Cip electronic (nereturnabil)
  3. Numarul de concurs
  4. Produse si materiale din partea organizatorilor/partenerilor

ZIUA CONCURSULUI (7 decembrie)
9:30-11:00 Predarea kiturilor de concurs DOAR pentru participantii care nu sunt din Bucuresti
11:30 Sedinta tehnica
12:00 START (Parter)
Diagrama de start va fi comunicata pe www.smartatletic.ro/skyrun si pe e-mail, fiecarui participant. Timpul estimat de start pentru 700 de participanti este de maxim o ora.
14:00 Festivitatea de premiere
15:00 Tombola “Mos Nicolae Sky Run”
***Programul poate suferi mici modificari, tocmai de aceea este bine sa verificati site-ul organizatorului sau sa cititi mailurile primite din partea acestuia.

1, 2, 3...START!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment