duminică, 1 decembrie 2013

Festivalul International de Film Studentesc CineMAiubit


Festivalul International de Film Studentesc CineMAiubit a ajuns la editia cu numarul 17 si isi deschide portile intre 2 si 5 decembrie 2013 la Cinema Studio din Bucuresti, intrarea fiind libera.
Deschiderea oficiala va avea loc luni, 2 decembrie, de la ora 18:30 si in urmatoarele 3 zile o sa aveti ocazia sa vizionati scurtmetraje din toata lumea.

La Festivalul International de Film Studentesc CineMAiubit printre tarile participante se numara: Anglia, Argentina, Bulgaria, China, Germania, Egipt, SUA, Israel, Polonia si Romania.
In cadrul festivalului se acorda Premiul pentru cel mai bun film, dar si premiul de regie "Cristian Nemescu", premiul de imagine, premiul de montaj sau premiul de sunet "Andrei (Otto) Toncu".

Cele trei sectiuni principale ale festivalului sunt: fictiune, documentar si animatie/experiment.
De asemenea, CineMaiubit continua traditia competitiei si pentru scenariul de scurt-metraj, pentru fotografie si afis de film.
Totodata, va avea loc a doua editie a workshop-ului intensiv de scenaristica pentru scurmetraj MiniMidpoint, unde echipele de studenti cineasti vor lucra sub indrumarea regizorului si scenaristului maghiar Csaba Bollok.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment