vineri, 10 octombrie 2014

Incursiune in Asia- Asia Fest

Cea de-a 2-a editie a Festivalului de Cultura si Gastronomie Asiatica, ASIA FEST, eveniment organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, va avea loc intre 10 si 14 octombrie, a.c., in Piata Universitatii (zona statui)

Asia Fest este un eveniment dedicat promovarii valorilor culturale si bucatariilor specifice tarilor asiatice si este conceput ca un melanj de: spectacole, prezentari, workshop-uri  culturale si gastronomice, din tari ca: Japonia, Indonezia, Coreea de Sud, China, Vietnam, India si Turcia.

Expozitia din cadrul festivalului aduce in fata publicului: produse de masa, dar si manufacturate, mancaruri cu specific, obiecte de arta, vestimentatie si decoratiuni.

Pe parcursul celor cinci  zile ale Asia Fest, publicul este invitat la:
demonstratii de arta culinara asiatica si degustari de preparate din bucatariile: indiana, vietnameza, turceasca,  coreeana, japoneza si chinezeasca.
spectacole de dans traditional clasic si modern: indian, coreean, chinezesc, belly dancing.
recitaluri de taiko (tobe traditionale japoneze), precum si show-uri de K-POP (pop coreean)
prezentari de: kimonouri si yukata (Japonia), costumul contemporan japonez vs. cel clasic, hanbok (costume traditionale coreene), sari-uri (India), caftan (Turcia)
Ateliere de caligrafie: coreeana, japoneza, chinezeasca, hindi
Workshop-uri si prezentari de: accesorii specifice hanbok-ului (costumului traditional coreean), cosplay, make-up in stil asiatic, pictura cu henna (mehandi)
Conferinte si demonstratii cu tematicile: dansul indian, ceaiul coreean,
Expozitii de arte vizuale: fotografie, pictura.
Proiectii de filme de calatorie si scurtmetraje: Exemple: “Istanbul Unveiled”, “Let's go for a take”, “The Fatal Encounter” in regia lui Lee Jae-Kyu , “Ghost – In Your Arms Again” in regia lui Taro Otani si “Window on Korean Culture”

Karaoke cu miza mare, invitatie la concertul NU’EST
 Pe parcursul celor cinci zile de ASIA FEST, fanii K-Pop vor  putea participa la un concurs de karaoke, al carui castigator va intra in posesia unei invitatii duble la concertul trupei NU’EST care va avea loc la Bucuresti, pe 29 noiembrie, la Arenele Romane.

De asemenea, la standul Kompas Events, promotor in Romania al celebrei trupe coreene, se vor gasi bilete la concertul din noiembrie, dar va exista si un punct de informare despre K-POP Cover Contest, eveniment derulat pe 28 noiembrie, in preziua show-ului NU’EST, cea mai mare trupa din industria muzicala din Coreea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment