miercuri, 18 martie 2015

Cheescake cu mure




Tava speciala cu peretii laterali mobili ( diametru aprox 24 cm)

INGREDIENTE:

160 g biscuiti integrali
100 g unt topit
600g branza crema Philadelphia sau echivalent
2-3 oua  
125 gr zahar
1 plic zahar vanilat

-        Se sfarma biscuitii cu sucitorul
-        Se amesteca cu untul topit, sa face ca un fel de aluat cu care se acopera fundul si peretii laterali ai tavii (se preseaza cu degetele), iar apoi se lasa 30 minute la frigider.

-        Se mixeaza branza cu zaharul, se adauga pe rand ouale si zaharul vanilat, se pune umplutura peste aluat.
-        Se coace la foc mic 165 grade in jur de 25 min, in functie de cuptor (Sa nu fie foarte copt dar nici crud). 
Separat se face un sirop din mure si zahar, care se toarna peste aluatul copt, putin caldut.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment