joi, 30 octombrie 2014

Teatru interactiv la Libraria Bastilia

Duminica trecuta, pe o vreme rece, de nu-ti venea sa iesi din casa, am fost al Libraria Bastilia, la piesa de teatru "Scufita Rosie" (Teatrul Dubee-Doo). Piesa era recomandata copiilor cu varste cuprinse intre 2-10 ani, dar ne-am distrat si noi, cei mari. Ne asteptam la clasica poveste a Scufieti Rosii, insa a fost o punere in scena moderna, foarte foarte amuzanta. Copiii s-au distrat pe cinste, iar la final, pe langa tombola cu premii oferite de Libraria Bastilia, copiii au primit mere rosii din partea personajelor.

Sambata, 1 noiembrie, ora 11.30, actorii Teatrului Dubee-Doo vor sustine reprezentatia piesei Frumoasa si Bestia, dupa povestea cu acelasi titlu scrisa de Charles Perrault. Muzica si dansul vor fi ingredientele care completeaza atmosfera de mister a castelului in care eroii, frumosi sau mai puţin frumosi, au curajul sa-si dezvaluie chipul si sa-si deschida sufletul, dand astfel nastere unei interesante povesti de iubire.
Cei mici se vor bucura la finalul piesei de mici cadouri din partea actorilor Teatrului Dubee Doo si vor putea deveni ei insisi personaje de poveste in cadrul sesiunilor de face painting.
Pentru copii de 2-10 ani
Pret: 30 lei/ copil
Biletele se pot achizitiona la intrare, inainte de spectacol sau online, prin reteaua iabilet.ro. 
Inscrieri: 0766 499 571 |  0722 687 837  |  0771 554 716 sau e-mail: teatruldubeedoo@gmail.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment