miercuri, 23 octombrie 2013

Primul magazin Jumbo din Romania!De vreo sase ani de cand ne petrecem vacantele de vara in Grecia, nu cred ca a fost data in care sa nu fi trecut si pe la déjà celebrul magazin de jucarii, Jumbo. Cei care au copii stiu despre ce vorbesc si de ce ma duceam acolo ca la Mecca. Odata deschis magazinul de la Ruse (Bulgaria), am zis ca mai avem o sansa si anume aceea de a nu mai astepta un an pentru urmatoarea vizita. 
Jumbo a deschis primul magazin din Romania, la Timisoara, mai précis in comuna Ghiroda, langa Aeroportul International Traian Vuia, pe o suprafata de 13.000 mp. Pretul mediu al produselor comercializate este de 22 lei.

Jumbo este cel mai mare retailer de jucarii, produse pentru copii si decoratiuni interioare din Grecia. 

Al doilea magazin Jumbo din Romania va fi deschis in….Bucuresti pe data de 15 noiembrie. Deci nu mai avem mult de asteptat. Jumbo va fi situat pe bd. Theodor Pallady, in cadrul centrului comercial Arcade Pallady. Magazinul Jumbo din Bucuresti va avea o suprafata de 14.000 mp dispusi pe un singur nivel.
I can't wait!!!


Update: 
Program de functionare
Luni-Sambata 10:00-21:00
Duminica 10:00-20:00

7 comentarii:

 1. nu stii daca au si ei un website? eu caut pe net si inca nu am gasit...

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din pacate, nu au site in limba romana... Doar cel din Grecia, care nu e cine stie ce si deci nu ne ajuta deloc. http://www.jumbo.gr/
   Daca te intereseaza pretui si poduse, pot sa-ti spun ca poti gasi pentru toate varstele si buzunarele :) Ex.: dinozaur cu baterii (marisor) - 30 lei, masina cu telecomanda - 50 lei etc.

   Ștergere
  2. stie cineva jumbo este deschis pe 26.12.2013 ?
   va multumesc.

   Ștergere
  3. Nu stiu daca este sau nu deschis, dar poate te ajuta numarul de telefon de la Arcade Pallady (centrul comercial unde este situat Jumbo) : 021 313 5039. Daca afli ceva, da un semn, poate sunt mai multi interesati. Merci!

   Ștergere
 2. Programul de duminica este valabil si de sarbatori (de Florii)

  RăspundeţiȘtergere
 3. Multumim pentru informatie!

  RăspundeţiȘtergere
 4. Stie cineva ce program au acum de Sf. Sărbători de Paști? Mulțumesc

  RăspundeţiȘtergere

Leave a comment