joi, 13 august 2015

Invitatie la teatru si muzica buna pe terasa Promenada, la Festivalul HAI SUS


Festivalul HAI SUS se va desfasura in perioada 24-30 august, la mall Promenada. Festivalul HAI SUS este un eveniment in cadrul caruia teatrul independent si muzica buna isi dau intalnire in aer liber, pe terasa nivelului superior al centrului comercial din nordul Capitalei. 

Dupa „Festivalul de Teatru” si „Festivalul Let’s Jazz About It” organizate cu succes in vara lui 2014, mall Promenada va continua seria evenimentelor culturale in aer liber cu acest concept nou, HAI SUS, ce reuneste trupe de teatru independent si artisti din zone muzicale diverse.

In cele sapte zile de spectacole, incepand cu ora 19:30, vizitatorii centrului comercial se pot bucura de 12 reprezentatii artistice:

Muzica
•       Luni:
19:30 - The Rank&Fashion;
•       Miercuri:
19:30 - Cuantune;
•       Vineri:
19:30 - Jazzy Twist Band;
21:00 - Jazzapella;
•       Duminica:
19:30 - Mice on the Run;
21:00 - Alexandra Usurelu&Muse Quartet;

Teatru
•       Marti:
19:30 - Coloneul Pasare;
21:00 - Cabaretul Cuvintelor;
•       Joi:
19:30 - Buzunarul cu paine;
21:00 - Venus si Adonis;
•       Sambata:
19:30 - La ginecolog;
21:00 - Bullets over Lipscani.

Piesele de teatru de anul acesta sunt proiecte independente, interpretate de tineri actori de la teatrele Godot si Mignon din Bucuresti. Acestora li se alatura si una dintre trupele de liceeni ce au participat in cadrul Festivalului de Teatru Tanar Ideo Ideis din Alexandria, trupa Brainstorming din Bucuresti, cu spectacolul „Colonelul Pasare”.

Mixul spectacolelor muzicale include genuri diferite de muzica alternativa: electro swing, acid jazz, electro funk sau soul retro.
Accesul la evenimente este liber.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment