vineri, 18 mai 2018

Weekend. Recomandari de weekend :-)



Weekendul acesta avem parte de o multime de evenimente, canici nu stiu ce s ava recomand. Sigur este ca nu trebuie sa ratati NOAPTEA MUZEELOR,  dar nici T'arte la noaptea muzeelor, de la Tartelicious. J
O seara de live performance in cadrul careia George, Robert, Vlad va vor introduce intr-o atmosfera dominata de un sound ce combina stilul clasic al chitarei electrice si al chitarei bas (blues, jazz, soul, funk) cu sound-uri de hip-hop, trip hop, experimental, jungle, dub, techno, toate presarate cu sesiuni de improvizatie ce combina stilurile mai sus enumerate si nu numai. Totul la Spatiul M60, in seara de vinery (18 mai).
George Leonte - Chitara electrică
Robert Spazz - Beats & Cuts
Vlad Minea - Chitara bas
Sambata are loc la Gradina Botanica “Deschiderea de vara”. Pentru participarea la turul ghidat trebuie sa trimiteti un e-mail la adresa: gradina.istorica@gmail.com sis a asteptati confirmare de participare. Evenimentul se desfasoara la Gradina Istorica din cadrul Gradinii Botanice.
Daca intre timp vi s-a facut foame, dati o fuga la Hoinar Bistro, dupa 19:00, unde la orice burger comandat, prima bere este din partea casei. Ca s ava faceti o idee despre preturi:
-26 Lei ( Cheese Burger Hoinar)
-28 Lei ( Burger American si Burger cu dulceata de chorizo )
-23 Lei ( Burger vegetarian )
Locul este foarte primitor insa va recomandam sa faceti o rezervare atat pe terasa cat si in interior, deoarece locurile sunt limitate !
0756070666

Duminica, 20 mai, treceti pe la Mașini tunate la Streetmaniacs Eurocar Rooftop Meet, de la Veranda Mall, incepand cu ora 12:00, numai bine, dupa ce va treziti dupa o noapte de umblat pe la muzee. 

Brunch in the Sky este modul perfect de a va incheia weekendul (12:00-18:00), la 18 Lounge


  • 100ron unlimited food
  • 120ron unlimited food and wine
  • 140ron unlimited food, wine and prosecco


V-am convins sa iesiti din casa? J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment