joi, 24 iulie 2014

Invitatie la distractie, cu XXL Mega Discount


Sambata si duminica, locuitorii Capitalei sunt invitati sa se bucure de zilele placute de vara alaturi de XXL Mega Discount, in cadrul evenimentului „Week-end party pe plaja XXL”.
Incepand cu ora 09:00, timp de doua zile, spatiul din parcarea magazinului se transforma intr-o plaja urbana, in care copiii, parintii, dar şi bunicii vor putea sa participe la actiuni tematice şi concursuri cu premii. 
Distractii pentru copii
Moderatori pusi pe distractie, alaturi de ajutoare de nadejde, simpaticele mascote Bunny, Cheap, Timon şi Goofy, vor avea grija ca cei mici sa se distreze pe cinste in zona amenajata special pentru ei.
In cadrul atelierelor creative, micutii vor construi castele de nisip, vor „pescui” cu magneti sau vor picta pe scoici.
Si micii sportivi vor avea suficiente motive sa nu mai vrea sa plece de pe plaja XXL. Pentru ei vor exista competitii de fotbal, ping-pong si badminton cu premii surpriza, la care se pot inscrie in magazin sau chiar in ziua respectiva, pe plaja XXL.
Activitati pentru toate categoriile de varsta
Iubitorii de carti, remi sau Catan vor avea o zona special amenajata, in care vor putea juca, de dimineata pana seara, partidele preferate. Iar cei care vor sa faca miscare, se poate inscrie la concursuri de fotbal, tenis de masa, badminton si multe alte competitii.
Demonstratii sportive
Pentru cine cauta doar relaxarea, sambata, pe plaja XXL, au loc demonstratii de box si de dansuri latino, iar duminica, amatorii sportului mintii se pot inscrie la competitii de sah.
Concert special Daniel Max Dragomir, finalist Vocea Romaniei
Ziua de sambata se va incheia cu un concert sustinut de Daniel Max Dragomir, finalist in primul sezon al competitiei Vocea Romaniei. De la ora 20:00, el va anima atmosfera cu vocea sa unica, cu care a cucerit deja publicul, si cu piese precum „Dream Away” si „Niciodata nu e de ajuns”  .
Si cum petrecerea pe plaja XXL dureaza doua zile, duminica distractia continua cu competitii cu premii surpriza, jocuri de socializare, cerc de pictura si multe alte surprize la scara XXL.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment