sâmbătă, 16 martie 2013

Restaurante cu loc de joaca (Partea a ll a)


Si lista continua cu...
  • Phill. Este un restaurant amenajat foarte sic si dispune de loc de joaca in interior. Parintii isi pot supraveghea de la mese copiii aflati la locul de joaca. Inca nu am fost la aceasta locatie, dar inteleg ca preturile sunt putin mai mari decat in locatiile obisnuite.
Adresa: Str Drumul Potcoavei nr. 120
Tel: 0743.172.017
  • The Library. Tot Pipera…De data asta in incinta Mobexpert. Este o locatie ideala pentru organizari petreceri pentru copii, mai ales cand vremea nu permite o aniversare in aer liber. Locul de joaca din interior este dragut amenajat, iar restaurantul pune la dispozitie si meniuri special create pentru copii.
Adresa: Sos. Fabrica de Glucoza nr 21, sector 2
Tel: 0720.333.083 / 0724.554.982
  • Dream. Locul de joaca se afla in exterior, pe terasa restaurantului. Nu este unul dintre cele mai reusite jocuri de joaca, insa cei mici pot petrece cateva minute aici, fiind in acelasi timp in raza de observatie a parintilor. Mancarea este buna si preturile accesibile.
AdresaDrumul Taberei, 28, Sector 6
Tel: 0796.388.812

  • Diamon. Locul de joaca aflat in exterior nu este chiar aproape de mesele aflate pe terasa, fapt pentru care copiii trebuie insotiti neaparat de un adult. Cine se ofera? :) Asta daca sunt mai mititei. Daca sunt mai marisori si prezinta incredere pot fi lasati singuri. Mancarea este ok, preturile putin peste medie.
Adresa: Calea Piscului nr. 10, sector 4, Bucuresti (vis-a-vis de Sala Polivalenta)
Tel: 0727 427 852

5 comentarii:

  1. Ce spuneti sa inversam putin? Sa ne gandim la loc de joaca avand si o cafenea (restaurant) pentru parinti?
    In sectorul 6, cartierul Militari sunt (stiu eu) cam 3: in Piata Gorjului este Izzy Club (www.izzyclub.ro), Dumbolino Land (in aceeasi locatie din Piata Gorjului), iar nou deschis din 12 august 2013 in Piata Veteranilor este Copiii Jucausi (www.copiiijucausi.ro)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam toate locurile de joaca au si spatii pentru parinti, de aceea m-am limitat la restaurante cu loc de joaca, in acest caz, oferta fiind (inca) destul de limitata. :)

      Ștergere
  2. Se apropie sarbatoarea de Halloween, poate ajungeti la locul de joaca Izzy Club (www.izzyclub.ro), care organizeaza o petrecere de Halloween.
    Acum sarbatorim si asa ceva, sa nu-i lasam singuri pe americani la greu. ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. O lista cu locuri de joaca din Bucuresti, organizate pe sectoare, gasiti aici:
    http://www.petrecericopii.eu/locuri-de-joaca-bucuresti/

    RăspundețiȘtergere
  4. Restaurant Britannia are si Kids Club. E ffff dragutz!!

    RăspundețiȘtergere

Leave a comment