miercuri, 5 martie 2014

Apolodor din Labdrador, la Libraria Humanitas din Fundul Curtii


Calatoria in lumea povestilor copilariei ii va purta pe copiii si parintii care vor fi prezenti sambata, 8 martie, ora 11.00, la Libraria Humanitas din Fundul Curtii (Calea Victoriei nr. 120) pana in... Labrador, alaturi de cel mai cunoscut pinguin-artist in frac stralucitor.

In lectura plina de candoare a actritei Teatrului Ion Creanga, Alexandrina Halic, veti redescoperi minunatele peripetii in versuri din ''Cartea cu Apolodor'', de Gellu Naum,

De zeci de ani un reper in lumea artelor spectacolului pentru copii, Alexandrina Halic continua sa bucure generatiile de spectatori de pretutindeni, dand viata celor mai indragite personaje. De aceasta data, ne va purta, prin aer, apa, pe uscat si pe gheata racitorului de la circ, pe urmele lui Apolodor si ale prietenilor sai, cangurul Ilie si leul Amedeu, pentru a ne dezvalui nastrusnicele loc aventuri si tainele dorului nemasurat de cei dragi.

Accesul la aceasta lectura este gratuit, in limita locurilor disponibile, in baza inscrierilor prealabile la adresa teatrulioncreanga@gmail.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment