vineri, 30 mai 2014

Ce poti face in weekend-ul acesta (totul la 0 lei!)

Daca vreti sa petreceti un weekend superb, va sugerez cateva activitati pe care le puteti face ...fara implicatii financiare :)

Ziua de sambata poate incepe cu o vizita la Bookfest (inclusiv Bookfest Junior) – intrarea gratuita (dragut ar fi sa si cumparati o carte, doua sau mai multe, mai ales ca vor fi si ceva reduceri, dar asta nu este obligatoriu, le puteti doar rasfoi, daca nu sunteti decisi)
Apoi puteti merge la Kidex – intrarea gratuita- unde se intampla o gramada de evenimente pentru copii, de la pictura pe canvas cu personaje Disney, pana la workshop-uri organizate de catre mamicaurbana.ro, ateliere de ecologie (organizate de Asociatia MaiMultVerde), sesiuni de antrenament de initiere in tenis de camp (organizate de Skill Team)
Seara, de la 18: 00, puteti viziona un film pentru copii, in aer liber, in Herastrau, la intrarea dinspre Charles de Gaulle, in cadrul evenimentului cultural CineParK.

Daca n-ati acoperit tot sambata, puteti face o vizita la Bookfest duminica. Ziua poate continua cu o vizita la Kidex, unde CLUBULUI VEHICULELOR DE EPOCA va organiza plimbari pentru copii cu masinile de epoca. La locul de joaca SmartPlay, copiii sunt invitati la doua ateliere: de creatie si de pictura.

Desi la o ora destul de tarzie, la Roaba de Cultura puteti viziona Happy Feet 2, de la ora 21:00.

Tot in acest weekend, Casa Poporului se poate vizita gratuit, atat sambata, cat si duminica, cu ocazia zilei de 1 Iunie.

Iar daca nu ati vazut inca filmul The Social Network, o puteti face acum pe terasa de la mall Promenada, sambata, de la ora 20:30. Intrarea libera! 

PS: Diseara e show de improvizatie cu Improvisneyland! Tot gratuit! Tot la mall Promenada!

Timp bun si sa va distrati maxim!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment