luni, 5 mai 2014

Daily Fresh

De curand, in reteaua magazinelor Snack Attack, exista optiunea „healthy food”, mancare special creata pentru persoane  responsabile si active. Noul concept al brand-ului se numeste „Daily Fresh”, sandwich-uri cu paine proaspat coapta si legume variate, fara conservanti, ale caror termen de valabilitate nu depaseste o zi.
Gama Daily Fresh se adreseaza tuturor tipurilor de dieta: vegetariana, lacto-vegetariana, precum si dieta normala, atat pentru micul dejun, cat si pentru intreaga zi.
Vegetarienii au la dispozitie doua tipuri de produse: Bagheta cu secara cu humus si vinete coapte si Bagheta rustica cu avocado si baby spanac.


Bagheta cu secara cu humus si vinete coapte

Bagheta rustica cu avocado si baby spanac

Lacto-vegetarienii se pot delecta cu sandwich-ul Breakfast cu omleta si rosii uscate, Bagheta cu secara, branza si rosii, precum si Bloomer-ul cu salata de ou si mozzarella.
Breakfast cu omleta si rosii uscate
Bagheta cu secara, branza si rosii

Bloomer cu salata de ou si mozzarella

Cei cu diete normale, au la dispozitie sandwich-uri sanatoase, cu produse din carne „light”, imbogatite cu legume: Bagheta cu secara, piept de curcan si salataBagheta rustica cu piept de pui si avocado, Bloomer cu branza Emmentaller, curcan si legume coapte, Hot cu ou si pastrama de porc si Bagheta speciala cu sunca si emmentaller.

Bagheta rustica cu piept de pui si avocado

                Iar daca nu aveti chef de sandwich-uri, puteti opta pentru salate, fructe proaspete si fresh-uri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment