marți, 22 iulie 2014

Copacul cu carti din Parcul Cismigiu



Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia pentru Cultura Urbana si Mediu (A.C.U.M) organizeaza, in perioada 21 iulie – 6 august 2014, in Parcul Cismigiu, pe peluza din spatele restaurantului ,,Monte Carlo”, proiectul ,,Copacul cu carti”.
Proiectul incurajeaza intoarcerea la lectura cartilor tiparite, ca un ritual necesar individului prins in iuresul vietii de zi cu zi. „Copacul de carti” este o invitatie la redescoperirea lecturii si, in acelasi timp, o zona de relaxare si petrecere a timpului liber in mijlocul naturii, unde cititorii se pot bucura de lectura cartilor preferate stand pe pufuri si sezlonguri. In centrul zonei de relaxare va fi amplasat un copac-butaforie care va avea rol de biblioteca iar publicul va putea imprumuta o carte tiparita din copac, pe care o va putea citi in zona speciala de lectura. Copacul va „gazdui” si audiobook-uri, care vor putea fi ascultate pe dispozitive furnizate la fata locului.
Un DJ va asigura ambianta sonora pe toata perioada evenimentului, iar seara vor fi proiectate filme documentare. Pe parcursul proiectului vor fi organizate demonstratii de bartending, spectacole de pantomima si mini-sesiuni de DJ-ing. Pentru ca ziua buna se cunoaste de dimineata, matinalii vor fi asteptati de un instructor de fitness, care le va arata miscarile potrivite pentru o stare de bine. Totodata, publicul prezent va putea lua lectii gratuite de yoga.
Deoarece evenimentul isi propune sa ofere o gama vasta de activitati atat publicului matur, cat si copiilor, acestia din urma se vor putea juca intr-o zona special amenajata pentru ei.
Programul zonei de lectura si relaxare este urmatorul:
• Luni – Vineri: 17.00 – 22.00
• Sambata – Duminica: 10.00 – 13.00, 17.00 – 22.00
Intrarea este libera.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment