luni, 4 noiembrie 2013

Tête-à-Tête Boutique


Sambata, 9 noiembrie, intre 11:30-22:30 la Tête-à-Tête Boutique (in Parcul Herastrau, langa Gradina Japoneza) veti putea gasi cele mai frumoase bijuterii handmade, cele mai cool accesorii deco, cele mai creative ateliere pentru adulti si copii si cele mai gustoase placinte dobrogene .
Intrarea este libera!
La Tête-à-Tête Boutique puteti gasi creatii semnate de: Alina Carp, Gabriela Secarea, Ova Society, Kihi-Kiha, Joie de Jouer, DiSIGN by Diana Popescu, Atelier Aida, Magic Colored Jewels, Maruc-Ales, Camelia's, Evelyne Design, AlcoArt, Girl Uninterrupted, Georgiana Buliga, Alexandra Burlacu, Sasch, Daniel Triff, ILIO - Bijuterii si accesorii pentru copii.

De asemenea, la acest eveniment va puteti crea propriile bijuterii si accesorii originale cu ajutorul specialistilor Creative Arts, care va asteapta toata ziua la atelierele creative pentru adulti si copii. Puteti servi: ceaiuri bune si aromate, vinuri fierte, parfumate, placinte cu branza, dovleac, carne si varza, biscuiti fragezi de casa, serbet si dulceata de gutui cu nuci, iar daca va plac, puteti lua si la pachet.

O selectie de scurt-metraje vor rula incepand cu ora 17:00, iar de la ora 20:00 va fi concert live Jezebel. Rezervari pentru concert Jezebel pot fi facute la numarul de telefon: 0728.668.463. Pretul unui bilet este de 20 lei. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment