joi, 12 iulie 2018

Recreatia in parc @Roaba de cultura



Primăria Capitalei, prin creart, organizează o serie de evenimente de relaxare și divertisment în sezonul estival, în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău), zona Roaba de Cultură!
Patru zile de evadare creativă în parc, pe 14 iulie, 22 iulie, 18 august și 15 septembrie, care oferă o alternativă creativă de petrecere a timpului în aer liber, pentru copiii care sunt în aceasta perioadă în vacanța de vară, dar și pentru cei mari care își petrec weekend-urile în Capitală:
- ateliere creative de artă
- reciclare creativă
- cursuri de street dance
- teatru
- concerte
Sâmbătă, 14 iulie
În intervalul orar 11:00 – 12:00, copiii cu vârste între 1 și 6 ani, pot participa la atelierul Learn with Muzic, dedicat celor care vor să exploreze lumea muzicală, cu ajutorul instrumentelor și a jocurilor. Cei mici vor cânta limba engleză, învățând și mișcări simple de dans.
Atelierul creativ de artă, pentru copiii cu vârsta între 3 și 10 ani, îi provoacă pe cei mici să își exploreze imaginația, alcătuind un tablou de vară cu figurine de Ipsos și pictură, în intervalul 12:00 – 13:00.
De la ora 17:00, va avea loc spectacolul de teatru “Muzicanții din Bremmen”, organizat de Mezzetino, în intervalul 17:00 - 18:00.
Seara este dedicată celor care vor să se bucure de un concert în aer liber, astfel, de la ora 20:00, pe scena de la Roaba de cultură vor urca Gojira & Planet H!

Sursa; facebook

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment