marți, 18 martie 2014

Designers’ Hub – Expozitie cu vanzare a creatiilor designerilor romani


ENDRA, platforma de promovare si vanzare exclusiv a creatiilor designerilor romani, organizeaza pe 22 martie, Designers’ Hub – Expozitie cu vanzare a creatiilor designerilor romani. Prima editie a evenimentului Designers’ Hub propune o abordare inedita a experientei de shopping: focus pe un designer vestimentar + colectii noi de accesorii de la designerii Endra + designeri de accesorii invitati + sesiuni de machiaj + homemade cookies.
Main designer: Alexandra Calafeteanu care va oferi consiliere personalizata pentru garderoba si stilul clientelor.
 Designeri ENDRA (accesorii, home & deco): Adina Mircea, Alice Boutique, Alliage by Dana Tudor, Berenike, Carla Szabo, Fandacsia, Giuka, Gabriela Urda, Iuliana Asoltanei, Lady Magpie, Mihaela Glavan, 3127 by Oana Lazar, Lucia M
Designeri invitati: Anca Irina Lefter, Marie Nouvelle, Izzy Design, Una ca Luna
Make-up: Sesiuni de machiaj pentru clientele evenimentului oferite de Andreea Anton, make-up artist al companiei de cosmetice Sla Paris
Rasfat dulce: Homemade cookies by Flori de menta.
Designerii vor expune colectii noi, o parte din piese fiind in exclusivitate prezentate la acest eveniment, pentru un upgrade al garderobei si, de ce nu, al casei: incaltaminte, genti, bijuterii, accesorii capilare, obiecte home & deco. Preturile la item-urile din expozitie vor fi reduse cu pana la 50%.
Expozitia cu vanzare va avea loc in showroomul Endra – strada Popa Soare 61 – pozitionat intr-o zona protejata architectural, ce are un farmec aparte datorita cladirilor ce pastreaza specificul Bucurestiului interbelic si al perioadei La Belle Epoque.
Despre Alexandra Calafeteanu: Designer vestimentar si stilist, Alexandra Calafeteanu a absolvit in 2008 Universitatea Nationala de Arte, sectia Design Vestimentar, din Bucuresti si, in prezent, este masteranda in cadrul aceleiasi facultati. In paralel, se ocupa de atelierul propriu de creatie vestimentara si de activitatea ca fashion editor la revista Unica.
Despre Endra.ro: Platforma Endra.ro reuneste designeri vestimentari, de accesorii si de produs si isi propune sa prezinte piese in editii limitate, serii mici sau unicat, creatii care spun o poveste, o atitudine, o idee. Toate acestea indeamna clientii sa descopere ca, a fi diferit e un stil de viața. Evenimentul Designers’ Hub este o extensie fireasca a platformei online si a demersului  endra.ro de a sustine excelenta in designul romanesc. Feedbackul clientilor Endra care au comandat online creatiile designerilor romani a determinat extinderea in offline, prin deschiderea showroomului si crearea evenimentelor care aduc impreuna designerii si consumatorii de design romanesc.
Cum se ajunge: Showroom Endra din strada Popa Soare 61, sector 2 (repere: intre Hala Traian si bulevardul Pache Protopopescu – Foisorul de Foc)
Open: 11:00-19:00


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment