joi, 28 martie 2013

Recomandari de weekend 29-31 martie 2013

Un nou weekend, noi recomandari. Asa, ca de sfarsit de Martie si cu speranta ca Aprilie va fi mai generos cu gradele Celsius.

Vineri, 29 martie

Trupa TAXI va concerta in True Social Club, incepand cu ora 21:00. Puteti achizitiona bilete si online de pe www.iabilet.ro si www.myticket.ro . Pret bilet: 50 lei. Nu uitati sa sunati pentru rezervare la masa, caci nu este inclusa : 0727.488.087
Daca va place muzica jazz, 24 Music Band va concerta in La Historia de Cuba de la ora 21:00. Pret: 15 lei
Eric Martin  (fostul lider al formatiei MR. BIG) va sustine un concert la Hard Rock Café. Biletele se pot achizitiona de pe www.iabilet.ro sau www.myticket.ro la preturile de 70 lei, respective 90 lei sau direct de la Hard Rock, la preturile de 80 lei si 100 lei (in functie de pozitia in sala)
Tibi Scobiola Band in Spice Club, incepand cu ora 23:00. Pret bilet: 15 lei Rezervari: 0766.260.390
In Puzzle ii puteti intalni pe Freestay & DJ Party, incepand cu ora 21:00.Intrarea libera.
Baiatul din Ultima banca- teatru- Teatrul National Bucuresti, de la ora 19:30. Spectacolul dureaza 2 ore, fara pauza.

Sambata, 30 martie

Bucharest Metal Nights, a zecea editie, incepand cu ora 20:00 in Club Fabrica. Pret bilet: 20 lei pe www.metalhead.ro/bilete si www.iabilet.ro
Dalma - in club Spice de la ora 23:00. Pret bilet: 15 lei
Stand-up comedy - Sica&freiends- la The Artist Studio de la ora 21:00. Pret bilet: 20 lei
Double - party in Expirat, de la ora 22:00. Pret bilet: 10 lei (un shot inclus)
Puteti admira expozitia "Wanted" a lui Orly Yanay la Readers Cafe.

Duminica, 31 martie

Concert Yanni la Sala Palatului de la ora 19:00.

Asociatia Culturala Imbold continua evenimentele Jazz de Mansarde cu o seara speciala de gypsy jazz sustinuta de trioul canadian TCHA-BADJO, la Acuarela, str. Polona nr 40
Distractic Show- fostii membri Divertis revin pe scena dupa 10 ani pentru un comedy show live, la Sala Radio.
All Hollow lanseaza cel de-al treilea numar al revistei in Club Control din Bucuresti, de la ora 20:30, eveniment in cadrul caruia va avea loc un performance special sustinut de trupa daneza Reptile Youth. Pret intrare: 25 lei (revista inclusa)
Croods – film de desene animate, dublat, de la ora 10:30, la Grand Cinema Multiplex. Este un film amuzant, numai bun pentru duminica dimineata.


Targuri:

Fitwell Life - Rin Grand Hotel
Bio Green Life - Rin Grand Hotel
Choco Fest - Sun Plaza
Coffee Lovers Event- despre care am scris aici, la Romexpo

Alte recomandari:

Campionatul Balcanic de Escalada la Fabrica de Catarat din str. 11 Iunie nr 50 (in curte la club B52) Intrarea este libera.

Pentru ca pe data de 25 Martie a fost Ziua Nationala a Greciei, ASLS continua traditia Noptilor Albe cu Noapte Greceasa. Aceasta va include: atelier limba neogreaca, dansuri traditionale, prelegere despre istoria poporului grec, obiective turistice in Grecia etc. Toate acestea se vor desfasura la sediul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din str. Pitar Mos nr. 7-13. Intrare libera.

Pana duminica veti putea admira fotografiile realizate de Alisa Tarciniu, la Carturesti Verona, in cadrul unui proiect inedit: "Mama. Saruta-ma de noapte buna" Proiectul este dedicate in primul rand mamelor. :)

Nu stiu daca vi se pare sau nu interesant, dar la Muzeul Antipa are loc o expozitie, aflata in premiera in Romania, intitulata The Human Body, ce include peste 200 de exponate, cadavre umane reale, care, prin disectiile la nivelul organelor si tesuturilor, ne ofera o imagine reala a ceea ce se afla sub piele si a modului in care functioneaza corpul omenesc.

2 comentarii:

  1. filmul de animatie Croods este foarte haios :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesanta postarea....m-ai inspirat...diseara merg in Spice Club. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Leave a comment