joi, 22 mai 2014

FASHION BAZAARDESIGNERI - BIJUTERII – ACCESORII – INCALTAMINTE – COSMETICE
Pe 25 mai 2014, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 sunteti asteptati la  FASHION BAZAAR – cel mai mare targ de moda, cosmetice si vintage. Peste 60 de expozanti vin cu colectii pline de culoare si de energie.
Voaluri, matasuri, imprimeuri diafane vintsi rochii in noile nuante ale sezonului va asteapta la FASHION BAZAAR. Pregatiti-va de vara cu haine unicat, create de tinerii designeri din Romania!
Incaltamintea si gentile din piele naturala, in nuante dulci de vara, pentru o vacanta plina de energie, pot constitui un bun motiv pentru a trece pragul targului. Unde mai pui ca puteti beneficia de reduceri substantiale, valabile numai in ziua targului, precum si de cadouri pretioase, la preturi mici, pentru persoanele speciale din viata voastra. Cosmeticele bio si obiectele de vintage autentic nu vor lipsi nici ele.
Pentru barbati, organizatorii au pregatit colectii de ceasuri si bijuterii, camasi personalizate, accesorii unicat si multe alte surprize.
Cei mai norocosi dintre voi vor castiga premii pe loc la tombola organizata din ora in ora in cadrul targului.
Asadar, nu ratati ziua de duminica 25 mai, la Casa Universitarilor – Dionisie Lupu 46 – deoarece va asteapta multe surprize, concursuri, premii si noile colectii din materiale deosebite, pline de culoare!

25 mai 2014
Casa Universitarilor
Dionisie Lupu 46
Intrarea 10 RON
Dress code: Tropical Forest

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment