vineri, 30 mai 2014

Proiectii de filme inedite la CineParK, in Parcul Herastrau, in perioada 30 mai – 24 august!



Primaria Municipiului Bucuresti, prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, organizeaza in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, in perioada 30 mai – 24 august 2014, evenimentul cultural CineParK.
Devenit unul dintre evenimentele emblematice organizate anual de creart, CineParK confera Parcului Herastrau, in fiecare vara, dimensiunea unui cinematograf in aer liber, unde bucurestenii se pot bucura de proiectiile speciale ale unor filme de referinta. Timp de trei luni, pe parcursul a 12 weekend-uri, toti cei care sunt in cautarea unei modalitati de a-si petrece serile de vara intr-o maniera relaxanta au la dispozitie un program ce include aproximativ 60 de filme. Acestea apartin tuturor genurilor cinematografice si imbina tematici diverse, de la dragoste, la actiune, comedie, science fiction, drama, musical, aventura si pana la fantasy, astfel incat fiecare spectator sa se poata bucura de un weekend recreativ, in compania prietenilor. Nici cei mici nu au fost uitati, astfel in fiecare sambata si duminica, de la ora 18.00, vor fi difuzate filme pentru copii.
Conceptul evenimentului de ,,Cinema in aer liber” ofera publicului o experienta cinematografica inedita si recreaza atmosfera gradinilor de vara, unde placerea vizionarii se impleteste cu bucuria de a petrece o seara in mijlocul naturii, departe de aglomeratia orasului.
Accesul publicului in cadrul evenimentului CineParK este gratuit.

Programul evenimentului pentru fiecare weekend, in perioada mai – august este urmatorul:
Vineri:
ora 19.30 – 21.00: film artistic
Sambata:
ora 18.00 – 19:00: film pentru copii
ora 19.30 – 21.00: film artistic
Duminica:
ora 18.00 – 19.00: film pentru copii
ora 19.30 – 21.00: film artistic
Pe site-ul www.creart.ro puteti gasi programul actualizat al filmelor pe care le puteti viziona in fiecare weekend, precum si cu eventualele modificari survenite pe parcursul evenimentului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment