miercuri, 21 mai 2014

Expozitie legendara Harley Davidson

Incepand de astazi puteti admira la mall Promenada modele de colectie, piese foarte vechi dar si foarte noi ale celebrului brand american de motociclete Harley Davidson. Cele mai interesante modele, produse intre anii 1918-2014, vor fi expuse in perioada 20 mai - 1 iunie, in intervalul orar 10.00 - 22.00, la etajul 1 al centrului comercial. 
Accesul la expozitie este liber.
Stiati ca:
·        Modelul "Harley Racer" produs in 1927 are un singur cilindru, cu un motor cu o capacitate de 350 de cmc? Este unul din cele mai rare modele Harley Davidson, un exponat al vremurilor in care cursele reprezentau o adevarata aventura.
 
·        Politia americana a cumparat in 1962 10.000 de motociclete modelul "Duo Glide" pentru monitorizarea traficului, datorita imbunatatirilor aduse predecesorului sau "Hydra Glide"? Prin adaugarea suspensiei in partea din spate, modelul, supranumit "The Police", a devenit mult mai confortabil.
 
·        Motocicleta "Sportster® 883 Reste" este in prezent etalonul stilului retro Harley-Davidson®. Rezervorul clasic de combustibil in stil "peanut" combinat cu steagul in carouri inspirat din curse asigura motocicletei un aspect cool, de Sportster clasic. Această motocicleta este propulsata de un motor Evolution™ de 833 cc produs pentru perfectiune. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment