sâmbătă, 27 septembrie 2014

Crosul Cramelor


Crosul Cramelor este un eveniment dedicat bucuriei de a experimenta emotii si trairi noi, departe de zgomotul citadin, aproape de frumusetea si linistea seducatoare a naturii.
Crosul Cramelor inseamna o incursiune in inima a tot ce are tara noastra mai frumos: peisajele unice ale dealurilor Prahovei, gustul tomnatic al mustului proaspat si istoria deosebita a Drumului Vinului, cu podgoriile si conacele lui nepretuite”, spune Ovidiu Constantin Cocieru, Directorul General al Perform Experience Group.
Crosul Cramelor (Urlati 2014) se va desfasura sambata, 18 octombrie 2014, in localitatea Urlati, judetul Prahova. Vor exista doua trasee, de 7, respectiv 17 km.
Ca urmare a inscrierii in concurs, fiecare persoana va primi un pachet de participare alcatuit din:  tricou personalizat cu logo-ul evenimentului, voucher din partea Cramei Basilescu, numar de participare, medalie de finisher, portie de mancare oferita dupa eveniment, pahar de must oferit de Crama Basilescu dupa eveniment.
In plus fata de pachetul de participare, participantii vor beneficia de urmatoarele servicii: marcaj traseu, cronometrare manuala, asistenta medicala la start si pe traseu, punct de alimentare la start, puncte de hidratare pe traseu, foto eveniment, vestiar si garderoba, cort adapostire, vinuri la preturi promotionale disponibile la Crama Basilescu in ziua evenimentului.
Evenimentul este deschis tuturor iubitorilor de miscare cu varsta peste 18 ani, indiferent de nivelul de pregatire. La finalul crosului, vor avea loc festivitatea de premiere si o tombola cu vinuri de la Crama Basilescu.
Pentru detalii suplimentare si inscriere, puteti accesa site-ul oficial al evenimentului: www.crosulcramelor.ro.
Evenimentul este organizat cu sprijinul Primariei Orasului Urlati, Cramei Basilescu, Asociatiei Salvatorilor Voluntari pentru Situatii de Urgenta si firmei de securitate SSG Security, care va asigura paza si ordinea in cadrul evenimentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment