joi, 20 noiembrie 2014

Atelier de creatie florala pentru copii


Interaktiv University invita toti copiii sa descopere lumea fascinanta a florilor la noul atelier de sezon: „Copii, zambete si Flori – compozitie de toamna”. Acesta va avea loc sambata, 22 noiembrie 2014, intre 10:30 - 12:00, la sediul Smart Change (zona Piata Romana).
“Copii, zambete si flori” este un atelier de aranjamente florale destinat copiilor cu varsta de peste 3 ani, menit sa stimuleze creativitatea si sensibilitatea celor mici prin cultivarea admiratiei pentru frumos prin intermediul florilor.
De aceasta data, cei mici vor realiza o rama foto sau un tablou, la alegere, folosind elemente naturale specifice toamnei: ghinde, frunze si castane. Vor invata semnificatia fiecarui element, cum sa imbine elemente florale cu cele non-florale precum si tehnici de baza ale realizarii unui aranjament floral. Toate acestea vor fi explicate intr-un mod practic, de catre trainerul Ioana Marinescu. Ioana este o mama devotata, un  talentat designer floral si creatoarea brand-ului ”Magia Florilor”. Ea a pregatit numeroase jocuri si misiuni interactive care vor aduce multe zambete in randul copiilor.
La finalul atelierului cei mici vor pleca acasa cu aranjamentele pe care le realizeaza, acestea devenind cadouri perfecte pentru cei dragi.

Pretul atelierului este de 70 RON, toate materialele si instrumentele necesare fiind asigurate prin costul de participare. Pentru inscrieri si mai multe detalii ne puteti contacta la adresa inscriere@interaktiv-university.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment