joi, 27 noiembrie 2014

Bucharest Christmas Market, din 29 noiembrie

Primaria Municipiului Bucuresti prin creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie, organizeaza pentru al treilea an consecutiv, in doua zone simbol ale Capitalei, Piata Universitatii (esplanada cu statui) si Parcul Cismigiu,  Bucharest Christmas Market, targul oficial de Craciun al Bucurestiului.
Incepand de sambata, 29 noiembrie, timp de o luna, intre orele 10:00 si 22:00, targul oficial de Craciun al Capitalei isi deschide portile tuturor celor care vor sa intre in atmosfera sarbatorilor de iarna si sa se bucure, alaturi de cei dragi, de spectacole de muzica populara, colinde, trupe cunoscute, de traditiile si obiceiurile din toate zonele tarii ce marcheaza sarbatorile de iarna.
Tot sambata, in ajun de Sfantul Andrei, se va da startul iluminatului de Sarbatori, iar bulevardele Capitalei vor fi impodobite cu milioane de beculete.
Bucharest Christmas Market este organizat anual si se inscrie, inca de la prima editie, in reteaua internationala a celor mai importante targuri de Craciun din Europa – „Christmas Markets”, fiind oficial un membru al acesteia. Evenimentul se adreseaza tuturor categoriilor de public, intrarea fiind libera.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Leave a comment